Qeshni me lot, si do të dukeshin politikanët tanë nëse do ishin femra (FOTO)

admin 0

Qeshni me lot, si do të dukeshin politikanët tanë nëse do ishin femra (FOTO)

Në fllim u bë virali pasi shndërronte portretin e njerëzve në të plakur, tashmë aplikacioni FaceApp po bëhet sërish viral në media me opsionin e ri se si do ishin ndryshimet për një person nëse do t’i përkiste gjinisë tjetër
Procesi është shumë i thjeshtë: bëni një “selfie” dhe zgjidhni filtrin GENDER për të zbuluar se si do të dukeshit në gjininë tjetër.
Në galerinë e fotove, mund të shikoni se si do të dukeshin politikanët shqiptarë nëse do të ishin femra.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *