Qeveria Koti Që Shkoi, E Kurr Mos U Ktheft, Na Ka Vjedhun Ashiqare!

admin 0

Qeveria Koti Që Shkoi, E Kurr Mos U Ktheft, Na Ka Vjedhun Ashiqare!

Kimete Berisha kritika të forta për Hotin: Avdullah Bemveci, Hajn i Hajnave
Opinionistja Kimete Berisha në një postim të saj në Facebook e ka kritikuar ish kryeministrin Avdullah Hoti dukej thënë se paratë e Rimëkëmbjes ua ka dhënë milionerëve të lidhur me pushtetin.
Berisha shkruan tutje se ai dhe ministrat në kabinetin e tij, nuk lënë gjë pa vjedhur. Kompania e ish-këshilltarit të Isa Mustafës, përfitoi 100 mijë euro nga Qeveria Hot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *