Qumili I Shkon Te Varri Cimës: E Pabesueshme, E Papërballueshme (FOTO)

admin 0

Qumili I Shkon Te Varri Cimës: E Pabesueshme, E Papërballueshme (FOTO)

Qumili e kujtoi me mall mikun e tij të ndjerë.
Një muaj më parë, më 26 mars u nda nga jeta humoristi i njohur shqiptar, Rasim Thaçi-Cima.
Aktori kihte qenë i shtrirë në spit,al pas inf.e.k.timit me CO.V.I.D.-19, ndërsa më 26 mars e humbi betejën me këtë virus.
Ai la boshllëk të madh e vepra të shumta, ndërsa familjarët e miqtë e kujtojnë me shumë mall e me kujtimet më të bukura që kishin me të.

Miku dhe kolegu i tij, Sevdai Radogoshi-Qumili, e kujtoi aktorin me disa imazhe të realizuara ndër vite nga xhirimet e skeçeve të ndryshme.
Humoristi po ashtu postoi edhe një fotografi nga vizita që i ka bërë varrit të aktorit, ndërsa thotë se është e pabesueshme që ai më nuk është në mesin tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *