Rama Bën Deklaratën Që I La Të Gjithë Me Gojë Hapur Për BE/ Ata Nuk Dinë Si Bëhet Një Dasmë, Ju Thoni Të Na…

admin 0

Rama Bën Deklaratën Që I La Të Gjithë Me Gojë Hapur Për BE/ Ata Nuk Dinë Si Bëhet Një Dasmë, Ju Thoni Të Na…

I pranishëm në ‘Forumin e Prespës’ në Maqedoni, Edi Rama ka su lmuar BE-në në fjalën e tij. Sipas tij, BE nuk mund ti tregojë atij dhe kryeministrave të tjerë të Ballkanit se çfarë të bëjnë. Për Ramën, BE është në dep resion.
‘Në masë të madhe kjo është ajo që në ndodh. Të jem i sinqertë nuk e ndjej më, fare, jam tepër serioz. Nuk e them këtë sa për të thënë diçka, me të vërtetë më nuk e ndjej fare, nuk e pres atë që e ndieja kur filloi.
Meqë e dini, mund të organizoni dasmë të mirë njëherë me atë që do të bëni që gjithçka të duket shkëlqyeshëm, dhe nusja në fund nuk paraqitet. Këtë mund ta bëni dy herë, duke u lëshuar përsëri në vendosjen e skenarit me zbukurime të bukura, ushqim, mysafir. A do të jemi apo jo pjesë e BE kjo nuk varet prej nesh, nuk është në duart tona, s’jemi ata që vendosim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *