Rama – Mos Të Mendojë Evropa Se Do Të Mbesim Pa Gjumë, Kemi Gjëra Më Të Rëndësishme Për Të Bërë, Kur Të Jenë Gati Të Na Thonë…

admin 0

Rama – Mos Të Mendojë Evropa Se Do Të Mbesim Pa Gjumë, Kemi Gjëra Më Të Rëndësishme Për Të Bërë, Kur Të Jenë Gati Të Na Thonë…

Kryeministri Edi Rama dhe homologu maqedonas nuk e fsh.ehin ke.qardhjen një ditë pas vendimit të vendeve anëtare të B.E për të mos caktuar datën për Konferencën e Parë Ndërqeveritare për të dy vendet, për shkak të vetos së vendosur nga Bullgaria.
Ne i duam… Ata na thonë se ju duam por nuk jemi gati për martesë.. ok atëherë ne do presim dhe do shijojmë lirinë derisa të martohemi” tha sot kryeministri Rama në konferencën e përbashkët me median me kryeministrin e Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *