“Ramës nuk i del para sot asnjë kryeministër i botës”, analisti i njohur bën dekl.aratën që nuk pritej…

admin 0

“Ramës nuk i del para sot asnjë kryeministër i botës”, analisti i njohur bën dekl.aratën që nuk pritej…

“Ramës nuk i del para sot asnjë kryeministër i botës”, analisti i njohur bën dekl.aratën që nuk pritej
Analisti Amarildo Pregapuca i ftuar në emisionin ‘Arena’ u shpreh se këto zgjedhje ishin sukses për Shqipërinë.
Pregapuca: Këto zgjedhje janë sukses për Shqipërinë. Në zgjedhjet e ardhshme të mos flitet me gjuhën e urrejtje por me atë të programit. Shpresoj të jenë zgjedhjet e fun.dit të tranzicionit. PD duhet të rifreskohet. Shqiptarët duhet të zgjedhin në bazë të programeve. Ramës nuk i del para sot asnjë kryeministër i botës. Rama është “kafshë”.
Ndërsa analisti, Aleksandër Çipa u shpreh se Basha gaboi që kur tha se do të bënte rrogat e shqiptarëve 700 euro.
Çipa: Basha gaboi që kur tha se do të bënte rrogat e shqiptarëve 700 euro. Ku do ti gjente këto lekë? Vinte me logjikën që nuk e njihte gropën financiare të lënë nga paraardhësit.

Barjami: PD nuk u bashkua me LSI të bënin një listë të vetme. Nëse do ishte strategjia më e mirë votat dhe mandatet e opozitës do të ishin maksimalizuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *