Ramiz Lladrovci Per Hashim Thaçin :” Nuk Ka Bir Nane Që e Zen Vendin Tënd”

admin 0

Ramiz Lladrovci Per Hashim Thaçin :” Nuk Ka Bir Nane Që e Zen Vendin Tënd”

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka uruar Hashim Thaçin për ditëlindje, duke e quajtur “shoku im”.“Na mungon e vendin tënd në Republikën e Kosovës, nuk ka bir nane që e zën, as sot, as kurrë”, ka shkruar Ramiz Lladrovci.Postimi i plotë i Ramiz Lladrovcit:Gëzuar ditëlindja shoku im, Hashim Thaçi!

Nuk është e lehtë ta bëj këtë urim, sepse, dh imbja e shk aktu ar nga pa drej tësia është e madhe. Na mungon e vendin tënd në Republikën e Kosovës, nuk ka bir nane që e zën, as sot, as kurrë. Kjo mungesë e jotja na bën me besim të fuq ishëm në pa fajë sinë tënde dhe shokëve, besim në dr ejtësi. Urime, gëzuar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *