Ramiz Lladrovci Thote Fjalet E Papritura Mbi Albin Kurtin Pas Marrjes Se Cmimit Sot…

admin 0

Ramiz Lladrovci Thote Fjalet E Papritura Mbi Albin Kurtin Pas Marrjes Se Cmimit Sot…

Ai per mes emisionit Frontal, ne T7 e ka falen.deruar publikisht krye ministrin Kurti per kete çmim. esh te nje çmim, qe organizimi sol.emn ka qene sot, sepse çmimi eshte nda.re para dy ditesh. E falenderoj krye ministrin Kurti per nje organizim te mire qe e kish.te bere sot, ka thene ai.
Gjate cere.monise se pranimit te çmimit, Lladrovci ia ka dedi.kuar çmimin ish kryetarit te PDKse, Kadri Veseli. Ai tha se e ka be.re kete gje, pasi sipas tij ka qene Veseli ai i cili e ka mbesh.tetur me se shumti ne zba.timin e ligjit, llogaridhenies dhe trans parences. Une ja kam dedi.kuar atij qe me ka mbeshtetur me se shumti ne zba.tim te ligjit, llogaridhenies dhe trans parences, por edhe te gjithe zyr.tareve te komunes, tha ai.
Lidhur me rapor.tet ne mes te tij dhe Kurtit, Lladrovci tha se nuk kane as.gje te keqe mes veti. Nese ju e keni per cjell live takimin e kam pershen.detur dhe e kam falenderuar. Asnje here nuk ka asgje ne ke.te drejtim. Kur ka diç.ka une e them, por nuk ka asgje te keqe li.dhur me kete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *