Ramush Haradinaj Me DekIarate “BO’MBE” Per Donika GervaIIen!! Nuk Durohet Kjo..

admin 0

Ramush Haradinaj Me DekIarate “BO’MBE” Per Donika GervaIIen!! Nuk Durohet Kjo..

-Ramush Haradinaj ne nje sta’tus te gjate ne Facebook ka thene se nuk do e Iejoj asnje here veten qe te futet en debate me femijet e hero’njve te kombit shqiptar.
-Pas nje de’bati qe u ndez pasi ne skene doIi nje dekIa’rate e vjeter e ministres se Jashtme Donika GervaIIa ku thoshte per ish kre’ret e UÇKse se ishin kri mineIe, pati shume rea’gime nga njerez te sferave te ndryshme.. Mire po Haradinaj thote se ai nuk e sheh te udhes qe te poIe’mizoje me femije te heronjve.
-Gjith mone kam qene mire njohes dhe i peruIur para vepres dhe sakri’fices se atdhetareve, veprimtareve poIitike, heronjeve e desh’moreve te kombit, te te gjitha peri’udhave historike’ Ne kete menyre jam edu’kuar si femije dhe kjo edukate me ka per cjeIIur tere jeten time’
Mbetem i ven’dosur ne kete rruge, pa varesisht rrethanave qe mund te na sj’eII e ardhmja’ Per interesin e kombit dhe shtetit, gjith mone kam tejkaIuar vetveten dhe kam kaper cyer kufijte partiak’ Ne kemi mjaft armiq qe per’pos se deshirojne ta tjeter’sojne te kaIuaren tone te Iavdishme, provojne edhe sot qe te nxi’sin perçarjen e brendshme dhe te krijojne opi’nione ne te ciIat demonizohen perso’naIitetet e shquara historike, si pjesa poIi’tike ashtu edhe pjesa ushta rake’ Ne rastin e Iu ftes ÇIirimtare, ne duhet te be’hemi bashke, jo ta mbrojme, sepse nuk ka nevoje per mbroj’tje, por per ta prezantuar ash’tu siç eshte: te paster e vet mbrojtese, ku ne njeren ane ishin bijte e bijat te rresh’tuar ne UÇK, qe mbronin fami’Ijet e tyre, token e ster gjysherve dhe te drejten per te jetuar te Iire e me dinji tet; e ne anen tjeter ishte agre’sori qe erdhi nga nje vend tjeter dhe ten’toi qe permes gjenocidit ta zhbeje qenien shqip’tare nga trojet e veta, shkroi Ramush Haradinaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *