Ramush Haradinaj Tregon ‘Shkakun’ Pse Nuk e Voton Vjosa Osmanin Për Presidente…

admin 0


Kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka folur rreth çështjes së zgjedhjes së presidentit. Ai theksoi se AAK-ja ka arsye të mjaftueshme të mos ia jap votën Vjosa Osmanit për këtë post.Haradinaj në “Pressing” ka thënë i frikësohet situatave kur Osmani duhet të marrë ndonjë vendim të shpejtë në emër të Kosovës.

“Përvoja imë në politikë dhe në shumë procese mi ka dhënë disa a larme. Unë nuk kam pasë rast me e pa zonjën Osmani në situata të vë shtira. I f riksohem situatave kur zonja Osmani, sic ishte rasti me 4 shtator, kur duhet të marrë ndonjë vendim të shpejtë në emër tër Kosovës. Unë personalisht i kam v uajt pa sojat e disa vendimeve të shpejta më herët si rasti i Demarkacionit e Zajdenicës”, ka thënë Haradinaj.

Sipas tij kjo është një arsye e mjaftueshme që partia e tij të mos e ndihmojë zgjedhjen e Osmanit presidente.“Për mua është e mjaftushme të mos ndihmojë në situata të tilla, që AAK të mos ndihmojë në zgjedhjen e presidentit nëse nuk e kemi vertetu ose verifiku në situata të caktuara të marrjes së vendimeve”, tha Haradinaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *