Reagimi i Albin Kurtit per zbarkimin e trupave te FSK-se ne Kuvajt po duartrokitet nga te gjithe. “Moment krenarie dhe historike…”

admin 0

Reagimi i Albin Kurtit per zbarkimin e trupave te FSK-se ne Kuvajt po duartrokitet nga te gjithe. “Moment krenarie dhe historike…”

Kurti për zbark,imin e trupave të FSK-së në Kuvajt: Një moment krenarie.Kryemin,istri i vendit, Albin Kurti, e ka quajtur moment kren,are zbarkimin e trupave të Forcës së Sig,urisë së Kosovës në Kuvajt.“Me vite mës,im dhe trajn,ime, ne tani jemi gati të kontri,buojmë në paqen dhe sig,urinë globale. Forca e Siguris,ë së Kosovës (FSK) është në mis,ionin e saj të parë ndërko,mbëtar të bashkë,punimit me us,htri,në amerikane. Një moment kren,arie”, ka shkruar Kurti në Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *