Reagon Menjehere Ambasada Amerikane Nga Deklara Per Sali Berishen Qe U Shpall ”Non-Grada” / Jemi Ne Mbeshtetje Te Shqiperise..

admin 0

Reagon Menjehere Ambasada Amerikane Nga Deklara Per Sali Berishen Qe U Shpall ”Non-Grada” / Jemi Ne Mbeshtetje Te Shqiperise..

Ambasada Amerikane në Tiranë, vetë diplomatja Yuri Kim shpërndajnë menjëherë deklaratën e Sekreatarit ame.rikan të Shtetit Antony Blinken, i cili pak minuta më parë deklaroi shpa.lljen “NON GRATA” të Sali Berishës.
“Veprimet korruptive të ish Presidentit Sali Berisha minuan demokracinë në Shqipëri. Sot shpall pub.likisht Berishën dhe familjen e tij të papërshtatshëm për të hyrë në SHBA. Ne qëndrojmë të #BashkuarKundërKorrupsionit me partnerët tanë në Shqipëri”, shkruan Sek.retari i Shtetit Antony Blinken.
Ky njoftim është shpërndarë me shpejtësi nga zyra diplomatike në Tiranë dhe vetë Amba.sadorja Yuri Kim..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *