Rëra E Detit Shëron Reumatizmin, Kjo Është Terapia Që Ju Duhet

admin 0

Rëra E Detit Shëron Reumatizmin, Kjo Është Terapia Që Ju Duhet

Vuanii nga reumatiizma? Terapia e rërës, e jashtëzakonshme!
Që në lashtësi, njerëzit kanë trajtuar reumatizmën duke u zhytur e mbuluar gjithë trupin me rërë të nxehtë.
Në Greqinë dhe Romën e lashtë, njerëzit thonin se rëra kishte aftësi kuruese kunndër reumatizmës dhe artritit.
Këto sëmunddjee janë autoimunitare që do të thotë se sistemi imunitar gabimisht sulmon qelizat e vetë trupit.
Sipas të dhënave, rëra e pastër ka aftësi të jashtëzakonshme terapeutiike për shkak të mineraleve që përmban.

Në të gjenden silikoni sodium, magnezi, kaliumi, jodi, klori dhe kalçiumi që përthithen nga deti.
Magnezi është shumë i domosdoshëm për kockat, dhëmbët, zemrën, sistemin neervor dhe çdo qelizë në trup.
Kur trupi futet në rërë, këto minerale arrjnë të peneetrojnë në trup duke sjellë shumë përfitime.
Përfitimet janë shumë të mëdha, sepse përthithja ndodh direkt në lëkurë.
LAJMI I PLOT KLIKO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *