Rikthimi i bishës Bleona Qereti: Njerëzit që punojnë nga ora 9 deri në 5 janë dele…

admin 0

Rikthimi i bishës Bleona Qereti: Njerëzit që punojnë nga ora 9 deri në 5 janë dele…

Emisioni “Opinion” nga Blendi Feziu mbrëmë kishte mbledhur disa nga figurat e njohura të ekranit shqiptar të cilët diskutuan rreth temës “A na bën p araja të lumtur”.Në mesin e tyre ishte dhe këngëtarja, Bleona Qereti, e cila ka vite që është shpërngulur në Amerikë.Bleona Qereti u shpreh se teknikisht njerëzit që kanë para janë më të sinqertë dhe të vërtetë se ata që nuk kanë, por një pjesë e mirë e p anelit e k undërshtuan atë.
“Ai njeriu që punon 9 me 5, ai ka një model në kokë, modelin që ka vendosur shoqëria. Kush është modeli që ka vendosur shoqëria? Bëhesh 18 vjeç, ikën në kolegj, kur mbaron kolegjin merr një k redi për shtëpinë, martohesh me atë ‘motrën’ që ke pasur në klasë, bën tre fëmijë dhe ke një shtëpi me një g ardhë. Dhe çfarë ndodhë? Dhe kon cepti është: nuk e tra dhtoj gruan, do punoj që të paguaj bo rxhin e kr edisë, dhe po iki në punë 9-5, dhe nga kamarier do bëhem menaxher pas 10 vitesh. Këta janë njerëz janë thjesht dele, dele që ndjekin sistemin”, u shpreh Bleona Qereti në Opinion. (min. 34:00)/GazetaBlic


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *