Rrëfehet gruaja e martuar: Unë me burrin nuk bëjmë dashuri, por me shokun e tij bëj…

admin 0

Rrëfehet gruaja e martuar: Unë me burrin nuk bëjmë dashuri, por me shokun e tij bëj…

Unë kam 17 vite martesë dhe prej saj një vajzë 15-vjeçare. Por me burrin tim kemi shumë kohë që nuk kryejmë marrëdhënie. Jam përpjekur disa herë të flas me të rreth këtij problemi, por pa rezultat.
Ndihesha e vetmuar dhe thirra në telefon shokun e tij më të mirë, të bisedoja me të se mos dinte diçka që unë nuk e dija për bashkëshortin tim, e mos më ndihmonte t’i jepja një shtysë pozitive martesës sime.
Ai kohë pas kohe që takoheshim, më dha shumë vëmendje dhe më bëri të ndihem sërish e dëshiruar. Ai është 42 vjeç. Shkuam të pinim në një vend të qetë. Kur u kthyem në makinën e tij, ai filloi të më puthte. Shpejt përfunduam duke bërë se ks në pjesën e pasme te makinës.
Që nga ajo ditë, ne filluam të takohemi rregullisht. Dy javë më parë e ftova të dashurin në shtëpinë time dhe bëmë s eks në shtratin që ndaj me burrin tim. E dija se nuk do të ishte në shtëpi deri vonë në mbrëmje, pasi ai do të pinte me shokët pas punës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *