Rrëfehet gruaja e martuar: Unë me burrin nuk bëjmë dashuri

admin 0

Rrëfehet gruaja e martuar: Unë me burrin nuk bëjmë dashuri

Unë kam 9 vite martesë dhe prej saj një vajzë 5-vjeçare. Por me burrin tim kemi shumë kohë që nuk kryejmë marrë dhënie. Jam përpjekur disa herë të flas me të rreth këtij problemi, por pa rezultat. Ndihesha e vetmuar dhe thirra në telefon shokun e tij më të mirë,
Ndihesha e vetmuar dhe thirra në telefon shokun e tij më të mirë, të bisedoja me të se mos dinte diçka që unë nuk e dija për bashkëshortin tim, e mos më ndihmonte t’i jepja një shtysë pozitive martesës sime.
Ai kohë pas kohe që takoheshim, më dha shumë vëmendje dhe më bëri të ndihem sërish e dëshiruar. Ai është 42 vjeç. me pelqen te me ljmrohen meshkuj mendje hapur dhe simpatik kl iko me posht ne rek lamen e revistes per numrin tim te shfaqet nese jo sidoqoft ju deshiroj pushime te kendshme bregdeti shqiptar i mrekullueshem


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *