Rrefim I Pa Degjuar Me Pare Nga Gani Geci I Gjithe Vendi I Habitur Nga Kjo Ngjarje

admin 0

Rrefim I Pa Degjuar Me Pare Nga Gani Geci I Gjithe Vendi I Habitur Nga Kjo Ngjarje

Rrëfimi i Gani Gecit se si e kishte eIim, inu,ar Ruzhdi Shaqirin në vitin 2014.Ish-deputeti i LDK-së, Gani Geci kishte rrë fyer në Gjh,yka të momentin kur e kishte eIim, inu,ar Ruzhdi Shaqirin në Skenderaj në gu,sht të vitit 2014.Geci dy vjet pas eIim, ini,mit në vitin 2016 kishte treguar para gjh,yka tës,it detajet se si e kishte eIim, inu,ar Shaqirin.“Jam kanë në sheshin e Skenderajt dhe e kam dëgju fjal,ën ar abe “selam alejkum”, dhe jam kthy në anën e majtë, I kam pa disa per sona ulur në tavolinë, në mesin e tyre ishte edhe Ruzhdi Shaqiri.E pas,hë se ai e kishte çu dorën ma kish pas ba “selak alejkum” dhe jam kthy kur e kam pa Ruzhdinë, jam tut se Ruzhdinë se kam pa kurrë në Skenderaj ku,rrë e as në atë lokalin që kam ndejt unë kurrë. Pastaj jam shku afër tavo,linës dhe i kam thanë a i ke tubu pleqt për me ba be ku je kanë me 19.10, Ruz hdia e ka shty tavol,inën nuk më ka lanë me për,mend datën 2001 dhe me njër,ën dorë e ka shty tavolinën dhe më ka thanë hup shko në *** dhe u mundu me u çu në kamë dhe unë jam frigu fort se thashë e nxj,erri, e kam pa diçka mu ka dokë si zi si pu, shk mu ka dokë edhe unë jom hupë s’di as çka kom ba”, kishte thënë Geci.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *