Rrëfimi i 37 vjeçares e cila u maltretua nga burri: ”Që 20 vjet, krejt krytë e kam të çkym prej shisheve tuj me rreh”

admin 0

Rrëfimi i 37 vjeçares e cila u maltretua nga burri: ”Që 20 vjet, krejt krytë e kam të çkym prej shisheve tuj me rreh”

Ndonëse janë prindër të gjashtë fëmijëve, me vite të tëra, Lindita Latifi ishte dhunuar fizikisht nga bashkëshorti.
Sipas saj edhe pse për të bëmat e burrit kishte raportuar në polici, nuk është se u mor në mbrojtje.
Rreth dhunës psiqike dhe fizike që ajo kishte përjetuar, rrëfeu për Klan Kosovën, duke treguar se nuk ishin kursyer as armët e ftohta.
”Na gjujke na thojke kurva”.
”Kurgjo s’ta kam ba çka kam me ta ba ma zi. Krejt kam me ju myt, kam me ju faru krejt”.
”Kam me ju gju kom me ju kallë krejt. Me stupc më rrehke. Ja kam këqyr loptë, gjanë e kuajt”.
”Tuj ma ngul thikën s’disa herë”
”Qe 20 vjet tuj me rreh. Krejt krytë e kam të çkym prej tij [me shishe tuj me rreh]”, thotë ajo për bashkëshortin e saj E.H, me të cilin janë në procedura divorci.
VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *