Rudina tregon ku e ka bere Për Herë Të Pärë Dhe Vendin E ÇÜDlT SHËM..

admin 0

Rudina tregon ku e ka bere Për Herë Të Pärë Dhe Vendin E ÇÜDlT SHËM..

Rudina ka treguar se në çfarë moshe e ka humbur virgjërinë.Shumë e shëmtuar është.Unë jam rritur në periferi në Lezhë,dhe herën e parë e imagjinoja uau,sikur çfarë do të ndodhë aty.”Moderatorja ka rrëfyer se e ka humbur virg/jërinë në moshën 19-vjeçare,kohë kjo kur e kishte ndjerë se duhej bërë. Moderatorja rrëfeu:S’mu duk as vonë as herët.Kur e ndjeva e bëra. Por s’ishte gjë.Ishte si film pa muzikë.Mungonte një dorë regjie.Ajo rrëfeu se vendi më i çuditshëm ku ka bërë se.ks ka qenë në det, megjithëse për masën mund të jetë një vend jo i pazakontë….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *