Sa gjest i bukur dhe human/ Ka një furrë buke por ky burri emocionon me veprimin, jep bukë falas për ata që nuk kanë para ta paguajnë

admin 0

Sa gjest i bukur dhe human/ Ka një furrë buke por ky burri emocionon me veprimin, jep bukë falas për ata që nuk kanë para ta paguajnë

Ne Siçili një 45 vjeçar ka bërë një vepër të jashtëzakonshme. Ai ka vendosur qe buka që nuk i shitet, t’ia japë njerëzve në nevojë që të ushqehen.
Burri quhet Fedele Termine i cili ka bërë gjithnjë një jetë normale duke punuar në furrën e tij të bukës.
Ai tha se një muaj më parë një grua e një vajze të së murë i ka kërkuar bukën e mbetur pasi nuk kishte para të paguante. Kështu që ai e ndihmoi dhe që nga ajo ditë Fedele shpërndan bukë për njerëzit në nevojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *