SAKR.lFlCA E Lushnjari, Punon 20 Orë Në Ditë Duke MbIedhur Shishe: Shp.irtin Jap Për FamiIjen

admin 0

SAKR.lFlCA E Lushnjari, Punon 20 Orë Në Ditë Duke MbIedhur Shishe: Shp.irtin Jap Për FamiIjen

Historia e familjes Saraçi u tr ajtua në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët” këtë të premte.Familja ka një histori tme rr shme. Jo vetëm që banojnë në një barake por detyrohen të mbledhin nëpër kaz anët e mbeturinave bidonë për të mbajtur frymën gja llë në Karbunarë të Lushnjes
Kryefamiljari, Petriti sakr ifikon më shumë duke punuar 20 orë, ditë dhe natë për të siguruar një thes me miell çdo muaj, ndërsa gruaja dhe vajza punojnë tokën dhe kullosin ca dhi. Ata kanë rrë fyer vetë historinë e tyre dhe vësht irësitë që hasin çdo ditë ku lu fta më e madhe është ajo me ur inë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *