Sali Berisha dhe familja e tij u shpallën ”NON GRATA” nga Amerika, reagon ambasadorja: Ai ka bërë….

admin 0

Sali Berisha dhe familja e tij u shpallën ”NON GRATA” nga Amerika, reagon ambasadorja: Ai ka bërë….

Ambasada Amerikane në Tiranë, vetë diplomatja Yuri Kim shpërndajnë deklaratën e Sekreatarit amerikan të Shtetit Antony Blinken, i cili pak minuta më parë deklaroi shpalljen “NON GRATA” të Sali Berishës.
Ky njoftim është shpërndarë me shpejtësi nga zyra diplomatike në Tiranë dhe vetë Ambasadorja Yuri Kim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *