Sassoli: Luftimi i krimit dhe korrupsionit ofron Kosovën më afër BE-së dhe përmirëson jetën e qytetarëve

admin 0

“Të gëzuar të shohim se Kosova është në rrugën e reformave, që do të çonte në një të ardhme më të prosperuar. Luftimi i krimit dhe korrupsionit do t’ju sjellë më pranë BE dhe do të përmirësojë jetën e të gjithë qytetarëve. BE është këtu për t’ju mbështetur”, shkruan Sassoli.

Ndryshe, në njoftimin për media të Presidencës thuhet se në këtë takim Vjosa Osmani ka kërkua liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës.

Ajo e ka potencuar në veçanti, nevojën që Parlamenti Evropian të jetë i zëshëm në kërkesën ndaj pesë shteteve jo njohësë të BE-së, në mënyrë që ato ta njohin Republikën e Kosovës. /Telegrafi/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *