Sekretari amerikan, Mike Pompeo: “Shqiptarët janë populli mik i madh i SHBA-së”

admin 0

Sekretari amerikan, Mike Pompeo: “Shqiptarët janë populli mik i madh i SHBA-së”

Në Forumin e Ballkanit ndaj anti semitizmit, sekretari amerikan i shtetit Mike Pompeo vlerësoi popullin shqiptar për mbrojtjen e hebrenjve.
Në fjalën e tij, ai e cilësoi Shqipërinë si mik të madh të SHBA-së. “Shqipëria është një mik i madh i SHBA. Shqipëria ofroi një ndihmë të rrallë për hebrenjtë dhe falë heroizmit, ishin streha për hebrenjtë duke i mbrojtur edhe me dokumente false për t’i shpëtuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *