Serbia në panik nga Lobi Shqiptar, në Amerikë! Mark Gjonaj lobisti më i fuqishëm shqiptar

admin 0

Serbia në panik nga Lobi Shqiptar, në Amerikë! Mark Gjonaj lobisti më i fuqishëm shqiptar

Prej kohësh dihet se lobi shqiptar në Amerikë është shumë i f0rtë, aktiv janë shumë personaIitetete që punojnë për “interesat shqiptare” në SHBA, por ndër ta dallon një emër, dhe ky është Mark Gjonaj, l0bisti më i fuqishëm shqiptar, dhe anëtarë i Këshillit Bashkiak të New Yorkut, shkruajn mediat serbe.
Në fotografitë që ai p0ston në rrjetet sociaIe, mund të shihet qartë se Mark Gjonaj ngado që shkon shihet flamuri shqiptar dhe i Kosovë, ai i mbanë ata edhe në zyrën e tij në New York. Ai dihet se ka mbrojtur haptazi lirimin e Ramush Haradinajt kur u a rres tua në Francë.
Në atë kohë, Mark Gjonaj 0rganizoi p r0testa me shqiptarët, por gjithashtu ndihmoji në menyrë f1nanciare mbrojtjen e Ramush Haradinajt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *