Serbia Ne Panike Nga Gruaja E Albin Kurtit !! Ja Pse Serbet Po I’a Kane Friken…

admin 0

Serbia Ne Panike Nga Gruaja E Albin Kurtit !! Ja Pse Serbet Po I’a Kane Friken…

Serbia duhet te trem.bet nga kjo grua: Ja kush eshte ajo, ishte ky nje ti.tull i mediave serbe, pak dite pas mbajtjes se zgjedh.jeve ne Kosove. Kjo grua qe i referohen mediat serbe, eshte bashke shortja e Albin Kurtit, Rita.
Blic shkru.an se Albin Kurti dhe partia e tij Vete vendosje fiuan me se shumti vota ne zgjedh.jet e fundit ne Kosove.
Sido qofte ai nuk foli shume per famil.jen ne publik dhe gruaja e tij dihet qe eshte norve.gjezja Rita Augestad Knudsen, e cila aktua.lisht eshte e angazhuar ne kerkime per ekstre.mizem dhe aktivitete tjera devijante te shoqerise. Rita kishte punuar ne kero akti.vitete edhe ne Serbi, ku thuhet se ishte njo.hur edhe me Albin Kurtin, teksa ai po qendronte ne burg atje.
Ajo e njeh mire ate qe ka be.re Serbia ne Kosove dhe e kishte hulumtuar edhe gjate vitit 2000, gjith andej ne vendin tone fqi. Pike risht te dhenat qe ka grumbu.lluar ajo, hulumtimet qe ka bere dhe kredi.biliteti i Norvegjise mund te jene faktor kyc i padise se Koso.ves ndaj Serbise per te bemat e saj ketu. Ajo eshte stu.diuse e mire fillte dhe doktore e shkencave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *