SH0K0N Politikani Serb | DRIDHE Serbinë Me Këtë Deklaratë Për Kosovën : KOSOVA NUK ËSHTË SERBI!!!

admin 0


SH0K0N Politikani Serb | DRIDHE Serbinë Me Këtë Deklaratë Për Kosovën : KOSOVA NUK ËSHTË SERBI!!!

Politikani serb dhe kryetari i partisë socialiste serbe, LSV, Nenad Çanak, ka thënë se Kosova s’është pjesë e Serbisë.Duke kr.iti.kuar opozitën, ai u tha atyre të përpiqen të vijnë në Kosova dhe ta shohin se sa është pjesë e Serbisë, deklaratë kjo që u cilësua si sh0k.uese nga mediat serbe, përfshirë gazetën serbe.
“Si mund të mos jepni diçka që nuk është e juaja edhe ashtu? Nëse Kosova është Serbi, përpiquni të shkoni në Kosovë dhe do të shihni se sa është pjesë e Serbisë”, tha Çanak.Ai tha se “opozita e bojkotit” po e sulmon atë sepse ai ka një politikë të qartë për 30 vjet.Ai gjithashtu shtoi se roli i bojkotuesve është të shpikin se ata do të zgjidhin pro.blemin e Kosovës “sepse ata nuk do të heqin dorë nga ajo”.

“Boris Tadiq është shoku im dhe një njeri me të cilin kurrë nuk kam rënë dakord për një numër gjërash dhe ai i di shumë mirë ato. Por meqenëse premtova të mbaj shumicën në Asamblenë Kombëtare të Republikës së Serbisë, në mënyrë që të njëjtit njerëz që janë tani në pushtet të mos vijnë, ne, me pesë deputetë që ishin vendimtar për ruajtjen e shumicës parlamentare, pa asnjë vend në qeveri, ishin në një pozicion për katër vjet dhe unë nuk mund të përfshihem as në komisionet parlamentare.Ne e shpëtuam atë”, tha Nenad Çanak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *