Shefi i NATO-s: “Ushtria e Kosovës mund të hyjë në Mitrovicën e Veriut pa lejen tonë”

admin 0

Shefi i NATO-s: “Ushtria e Kosovës mund të hyjë në Mitrovicën e Veriut pa lejen tonë”

Sekretari i përgjithshëm i NATO’s, ka thënë se ushtria e Kosovës mund të f utet në veri pa lejen e KFOR’it. Stoltenberg ka thënë që disa aleatë të NATO’s janë të kanqur me arritjen e f orcave te s igurisë së Kosovës mund të futen pa lejen e KFOR’it në Mitrovicën e veriut.
“Disa aleatë në NATO gjithashtu kërkojmë respektimin e Marrëveshjes së Brukselit, dhe është e qartë se f orcat e sigurisë vendore mund të hyjnë në veri pa lejen e komandantit të KFOR-it”, ka thënë Stoltenberg.HVP MVRKETlNGUN 5 SVEKONDA DHE SHFVQEN PVMJET EKSKLVZlVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *