Shefqet Krasniqi: Arbana Xharra me tha “m’ka mbet marak me ta prekë dorën”, i thashë s’ki me prek kurr

admin 0

Shefqet Krasniqi: Arbana Xharra me tha “m’ka mbet marak me ta prekë dorën”, i thashë s’ki me prek kurr

Shefqet Krasniqi: Arbana Xharra me tha “m’ka mbet marak me ta prekë dorën”, i thashë s’ki me prek kurr Hoxhë Shefqet Krasniqi ishte i ftuar sot në emisionin “Debat Plus” në RTV Dukagjini se bashku me Arben Mehmetin dhe analistin Imer Mushkolaj,
Ndër temat të cilat u biseduan gjatë emisionit kishte edhe momente epike e sidomos edhe në rastin kur Hoxhë Shefqet Krasniqit ju parashtrua pyetja se a është takuar me Arbana Xharrën. Krasniqi e pranoi se është takuar disa herë me të e ndër të tjera ceki se “Me ka thanë që m’ka metë marak me ta prek dorën po i thashë që s’ki me prekë kurr” u shpreh Krasniqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *