Shiu i madh bën namin në Elbasan/ Rrugët janë të mbuluara nga uji: Zot mbaj dorën…

admin 0

Shiu i madh bën namin në Elbasan/ Rrugët janë të mbuluara nga uji: Zot mbaj dorën…

Reshje të shumta shiu e breshëri kanë go ditur qytetin e Elbasanit dhe rrethinat në orët e mesditës së sotme, duke shkaktuar problemet e para në qarkullimin e mjeteve dhe qytetarëve, për shkak se, si pasojë e rritjes së nivelit të ujit në rrugë, një pjesë e tyre janë përm
bytur.
Reshjet e shiut janë shoqëruar po ashtu edhe me erëra të forta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *