Shkarkimi i Ilir Metës, amba.sadorja Yuri Kim jep përgjigjen e prerë rreth çështjes së ‘nxehtë’…

admin 0

Shkarkimi i Ilir Metës, amba.sadorja Yuri Kim jep përgjigjen e prerë rreth çështjes së ‘nxehtë’…

Shkar.kimi i Ilir Metës, ambas.adorja Yuri Kim jep përgjigjen e prerë rreth çështjes së ‘nxehtë’

Sot, amba.sadorja e SH.BA-ve në Shqipëri, Yuri Kim ka zhvilluar një takim me kryeprokurorin Olsian Çela në Pogradec. Kryefjala e bisedës së tyre ishte reforma në drejtësi dhe si mund të shërbejë më tepër amerika rrëth përmirësimit të saj.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te lexuar artikullin ne vazhdim.. ↓↓
Pas kësaj mble.dhjeve, Kim u pyet dhe rreth shkarkimit të Metës duke thënë se ky nuk është momenti për të folur për këtë gjë. Ajo dëshiron të foku.sohet vetëm tek drejtësia. Sakaq, më datë 9 qershor Kuvendi do të mblidhet për të vot.uar shkarkimin e Ilir Metës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *