Shkuan me mision në Afrikë, murgeshat shqipëtare kthehen shtatzënë

admin 0

Shkuan me mision në Afrikë, murgeshat shqipëtare kthehen shtatzënë
Kisha Katolike ka nisur një hetim për rastin e dy murgeshave të cilat rezultuan se prisnin një fëmijë.
Mediat dhe hetuesia shkruajnë se murgeshat kanë mbetur shtatzënë gjatë misionit që kanë kryer në Afrikë.
Identiteti i dy murgeshave nuk bëhet me dije por mësohet se ato janë me origjinë nga Shqipëria dhe i përkasin dy manastireve të ndryshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *