Shókon modelja e njohur: Kam shkūαr me 7 sportίsta brênda një nαte

admin 0

Shókon modelja e njohur: Kam shkūαr me 7 sportίsta brênda një nαte

Modelja superse ksi me pseudonimi “Ayyejae” ka bërë një rrë fim sho kues që po bën xhiron e internetit.Bukuroshja ka pranuar se ka shkuar me 7 basetbollistë të NBA.
Ajo tregoi se për ditëlindjen e saj ajo ka ka kryer marrëd hënie se ksuale me 7 lojtarë të NBA brenda një nate.Besohet se basketbollistët janë të skuadrës Feniks. Këtë deklaratë bukuroshja e bëri në një intervistë për “No Jumper Podcast”.“Për ditëlindjen time i pashë ato të gjithë. Unë e bëra në dhomën e hotelit dhe pastaj ato erdhën të gjithë”, tha modelja që më pas shtoi se kishte bërë me ta me rradhë se ks or al.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *