Shpëtoni Nga Hemorroiidet Me Këtë Recetë

admin 0


Shpëtoni Nga Hemorroiidet Me Këtë Recetë

Hemorroideet janë një probleem shumë i maddh shëndetësor, por ka disa trajtime natyrale të cilat ju ndihmojnë që të çliroheni nga dhimbbjaa, gjakdderdhjaa dhe kruaarja.
Ushqimet e pasura me fibra
Frutat dhe perimet e freskëta janë të pasura me fibra dhe ju duhet t’i përfshini ato në dietën tuaj. Këto fibra reduktojnë dhimbbjeet e hemorroiidevee.

Pini ujë
Uji e mban trupin të hidratuar dhe gjithashtu parandalon kappsllëkuun. Ju duhet t’i evitoni Coca-Colat dhe pijet e tjera me sheqer për shkak se ato përmbajnë kafeinë që shkakton dehidratim.
Hudhra

Qërojeni një hudhër dhe thelbat e saj futni në një kavanoz me vaj ulliri. Futni në frigorifer para se t’i përdorni. Kur keni nevojë, futeni një thelb hudhre në rekttumm. Por, duhet ta dini se kjo dhemmb, madje edhe mund të qanii. Këtë metodë e përdorin shumë dhe është mjaft efikase në largimin e hemorroiideeve.
Vishni gjithmonë të brendshme të pastra

Të brendshmet tuaja duhet të jenë gjithmonë të pastra kështu që ju duhet t’i ndërroni ato shumë shpesh.
Kube akulli
Ju mund t’i përdorni ata në këtë mënyrë: Futeni një copë të vogël akulli në upër ta ‘freskuar’ atë dhe për të redukttuaar ënjtjeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *