Shprehet Fatmir Limaj, Tregon Haptazi Se Cili Minister I Pelqen Ne Qeverine Kurti. Nuk Do Ta Besoni Se Kush

admin 0

Shprehet Fatmir Limaj, Tregon Haptazi Se Cili Minister I Pelqen Ne Qeverine Kurti. Nuk Do Ta Besoni Se Kush

Ky është ministri më i mirë në Qeverinë Kurti sipas Fatmir Limajt.Lideri i Nism,ës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka fo,lur për ministrat e emëruar në Qeverinë Kurti 2.Limaj ka deklaruar se sipas tij, Mini,stri i Infrastrukturë,s dhe Ambientit,
Liburn Aliu është një nga min,istrat më të mirë.“Një nga ministrat më të mirë është Liburn Aliu. Mendoj se Liburn Aliu është në vendin e duhur. Nëse një figurë atje është e respekt,ueshme nga ana jonë ai është Liburn Aliu.Ai është atje edhe me meritat kombëtare edhe politike edhe mesa di unë është edhe në prof,esionin e tij”, tha Limaj në Kanal 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *