Shqίpërία është gati/ E Fundit: BE jep një “PO” të mαdhe Rαmës, brendα pak ditësh…

admin 0

Shqίpërία është gati/ E Fundit: BE jep një “PO” të mαdhe Rαmës, brendα pak ditësh…

Shqίpërία kα bërë progres shumë të mαdh drejt Europës.
Ambasadori i BE-së, Luigi Soreca deklaroi se Shqipëria brenda kohe do të zhvillojë tryezën e parë ndërqeveritare.
“Rama ka marrë një “PO” të madhe nga Bashkimi Europian, jemi afër një momenti shumë të rëndësishëm për të ardhmen e Shqipërisë drejt Europës. Shqipëria ka bërë shumë progres dhe tani është pranë momentit për fillimin e negociatave”, tha Soreca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *