Shqiptarë viheni dorën në zemër/ Kjo 28-vjeçarje nënë e dy fëmijëve ka nevojë për gjithë shqiptarët që të jetojë, vuan nga një sëmundje e keqe

admin 0

Mimoza Sllamniku, 28-vjeçarja nënë e dy fëmijëve 2 dhe 4 vjeç ka nevojë për ndihmën e njerëzve vullnetmirë.

Ajo vuan nga dëm timi i veshkave dhe si pasojë e kësaj tashmë është edhe në dializë. ‘Nise Vitin e Ri zero zero’ – mundësia nga Auto Mita që nuk bën të lëshohet!
Në pamundësi për të siguruar veshkën ne përshtatshme dhe koston prej rreth 30 mijë eurove për transplant, familja është e detyruar të kërkojë ndihmë nga njerëzit bamirës.

Familja iu është mirënjohës të gjithë atyre që ndihmojnë në ndonjë mënyrë.

Emri: Mimoza Sllamniku

Llogaria bankare NLB BANK Kosovo

Konto: 1701003412967136

Swift: NPPRXKPRXXX

Iban: XK05

tel:+38343730472

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *