Shqiptarë vini dorën në zemër për Nikolën e vogël! Vuan nga një sëmundje shumë e ligë, ndihmoheni ta gëzoj jetën

admin 0

Shqiptarë vini dorën në zemër për Nikolën e vogël! Vuan nga një sëmundje shumë e ligë, ndihmoheni ta gëzoj jetën

Nikol Dashi është vetëm 10 vjeçe. Ajo ka nevojë për ndihmën e çdo shqiptari që të jetojë, pasi vuan nga një sëmundje e keqe. 10-vjeçarja është diagnostifikuar me Sarkomen Ewing.
Që t’ia dalë familja e ka nisur në Stamboll në Turqi. Ajo ka nevojë për ndihmën tuaj sepse trajtimi është ekonomikisht i papërballueshem nga familja.
Sarkoma Ewing është një formë e k a ncerit të kockave që zakonisht prek fëmijët dhe adoleshentët. Mënyrat se si mund të dhuroni për të shpëtuar Nikolin e vogël:
Pervec mundesise se donacionit nepermjet GoFundMe, ju mund te beni transferta edhe ne njeren nga keto llogari bankare ose Paypal:

Hysnije Dashi (mami i Nikit): Shqipëri (LEK)
UNION BANK
IBAN: AL14214232000231342521070116
Anxhela Dashi (halla e Nikit): Gjermani (EUR)
IBAN: DE56400501500154403166
BIC: WELADED1MST
Anxhela Dashi: Angli (POUND)
Sort code: 20-26-82
Bank Nr: 40130087
IBAN: GB84BUKB20268240130087
SWIFTBIC: BUKBGB22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *