Shtatë vite mendoi se i dashuri i saj kishte vde.kur, së fundmi ai postoi fotografi në rrje.te soci.ale dhe ajo..

admin 0

Shtatë vite mendoi se i dashuri i saj kishte vde.kur, së fundmi ai postoi fotografi në rrje.te soci.ale dhe ajo..

Në rrjetin social TikT.ok përdoruesit shpesh zbulojnë detaje të jetës së tyre, kështu ka ndodhur edhe me një vajzë me emrin @k.jew.el5 e cila ka treguar se si e ka përjetuar momentin kur u dashurua qysh kur ishte 14-vjeçe.
Siç thotë ajo, asokohe kishte njohur një djalë të ri me të cilin mbajti lidhjen nga distanca, pasi që ai jetonte në New York.
Pas gjashtë muajve në lidhje, dysha u gri.ndën dhe nuk folën me njëri-tjetrin për tri ditë. Kjo natyrisht, nuk do të ishte diçka e pazako.ntë për adoleshentë, megjithatë pas tri ditëve pranoi një telefonatë ku u njoftua se i dashuri i saj është the.rur në një sul.m – ku si pa.sojë ka hum.bur jetën.

Ndërkohë kaluan 6-7 vite, kurse kjo vajzë pa se i dashuri i saj i vde.kur ka postuar një fotografi në rrjet.et soci.ale dhe atë përkrah një miku. Doli të jetë pikërisht i dashuri i saj.
Pranon se ka q.arë kur e pa atë postim, por theksoi se ai dukej i lumtur. Megjithatë vendosi ta kontaktoj.
“E pashë fotografinë. Të lutem më kthe përgjigje. Të kam dashur për plotë shtatë vite, Dave”, ka shkruar ajo, duke mos pranuar kurrfarë përgjigje prej tij.
Siç raporton Unilad, ndoshta kjo vajzë do të merr ndonjë shpjegim për këtë rrëfim, kurse ndjekësit në postimin e saj në Ti.kTok, munden vetëm të shpresojnë që ky rrëfim është i vërtetë e jo i tr.lluar siç ndodh në shumë raste vetëm sa për të fituar pëlqime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *