Shteti më ka borxh 50 mijë Euro pasi nuk kam kënduar gati 2 vite

admin 0

Shteti më ka borxh 50 mijë Euro pasi nuk kam kënduar gati 2 vite

Ramadan Krasniqi i takon grupit të skeptikëve që nuk i besojnë ekzistencës së k0ronav’iru’sit.
Ai në Klan Kosova deklaroi se nuk beson në koron.av.irus dhe thotë se numri i v d e k j eve përpara ka qenë më i madh nga së.mu.ndjet tjera.“Grip ka pasë çdoherë.
Duke i respektuar shumë institucionet shën.detë.sore, mirëpo v d i q ai, v d i q ky – po thonë se i pat disa së.mundje e në kuadër të tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *