Si E Komentoni Kete Fotot Te Ish Kryeministrit Haradinaj Gjate Takimit Me Ambasadorin Japonez?! A E Ka Shtrenguar Doren Pak Si Teper?!

admin 0

Si E Komentoni Kete Fotot Te Ish Kryeministrit Haradinaj Gjate Takimit Me Ambasadorin Japonez?! A E Ka Shtrenguar Doren Pak Si Teper?!

Si e komentoni kete fotot te ish kryeministrit Haradinaj gjate takimit me ambasadorin japonez?! A e ka shtrenguar doren pak si teper?!
Gjate kohes kur Ramush Haradinaj kryetar i Aleances per Ardhmerine e Kosoves ishte ne pushtet dhe ishte kryeminister i Republikes se Kosoves, gjate nje takimi zyrtare qe kishte me ambasadorin japonez eshte shkrepur nje fotografi interesante dhe qesharake ne te njejten kohe. Ne fotografi shihet ish kryeministri Ramush Haradinaj duke ja “shtrenguar” doren ambasadorit japonez me shume se sa qe duhet, dhe mund te shihet sikleti i ambasadorit ne kete foto ne vazhdim qe portali jone Hitshqipvideo e sjell ekskluzivisht per te gjithe ju. Shperndajeni me shoket tuaj qe te qeshni sebashku:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *