Si quhet ky mjet nga ana juaj dhe a përdoret akoma? Kishte përdorim të gjerë, sot metodat janë tjera

admin 0

Si quhet ky mjet nga ana juaj dhe a përdoret akoma? Kishte përdorim të gjerë, sot metodat janë tjera

Si quhet ky mjet nga ana juaj dhe a përdoret akoma? Kishte përdorim të gjerë, sot metodat janë tjera Gjalpi është produkt bulmeti I cili fitohet nga “rrα.hjα” e qumështit ose ndryshe është si krem I fer.mentuαr; përdoret si kondiment, si dhe për gatim. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:
Si quhet ky mjet nga ana juaj dhe a përdoret akoma? Kishte përdorim të gjerë, sot metodat janë tjera Gjalpi është produkt bulmeti I cili fitohet nga “rrα.hjα” e qumështit ose ndryshe është si krem I fer.mentuαr; përdoret si kondiment, si dhe për gatim. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *