Si T’i Hiq ni Rru dhat Në Fyt yrë Me So dë Bu ke..

admin 0


Si T’i Hiqni Rrudhat Në Fytyrë Me Sodë Buke

Shumica e femrave blejnë produkte të ndryshme të brendeve të ndryshme për ta përmirësuar pamjen e lëkurës, për ta parandaluar plakjen e parakohshme, si dhe për t’i eliminuar rrudhat, rrathët e zi, aknet dhe pikat e zeza.
Por, pavarësisht çmimit të shtrenjtë që mund të kenë ato produkte, shumë shpesh dështojnë t’i japin efektet e dëshiruara.

Fatmirësisht, ka shumë mënyra natyrale dhe efektive për ta përmirësuar lëkurën në fytyrë dhe për t’i parandaluuar probleemet e lëkurës.
Soda e bukës është një antuioksidaant i fuqiishëm, antiibiotiik dhe aagjennt antipezmatuues, andaj edhe i eliminon bakktereet, si dhe e detoksikon lëkurën.
Siç shpjegon Dr. Jaishree sharad, dermatologe, soda e bukës e zvogëlon edhe yndyrën në fytyrë, por edhe pikat e zeza.

Sidoqoftë, më pposhttë e keni një krem shtëpiak natyral që do t’i trajtojë të gjitha problemet e lëkurës që i keni:
Receta: Uthull molle, Sodë buke , ½-ta e gotës ujë, ½-ta e limonit dhe mjaltë

Udhësuesit: Merrni ujin, shtrydhni limonin dhe vendosni të gjithë përbërësit që përmendëm më lart. Përzieni mirë derisa të merrni një përzierje homogjene. Aplikoni atë në fytyrën tuaj dhe lini të qëndrojë brenda natës. Përsëriteni procedurën çdo natë para se të shkoni në gjumë për 1 muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *