SKANDAL/ Albulena Haxhiu Tregoi Sektretin ”Bo’mbë” Qe Dridhe Gjithe Kosoven : PDK, LDK Dhe Lista Serbe Ndaluan…

admin 0

SKANDAL/ Albulena Haxhiu Tregoi Sektretin ”Bo’mbë” Qe Dridhe Gjithe Kosoven : PDK, LDK Dhe Lista Serbe Ndaluan…

Ajo th,otë se VV-ja dhe Kurti kane qene ta,rget ku me çdo kusht des.hen t’i pamundësojnë qeveri,sjen kësaj partie. Sipas saj, kryesuesja e KQZse, Valde,te Daka, PDK-ja, LDK-ja dhe Lista Serbe deshen ta ndal,ojne certifiki.min e listës së kësaj par ti.
“Motivi kryesor ha,ptazi është politik dhe për tar,get e kane pasur Lëvizjen Vetëv.endosje. Ata deshen me çd,o kusht që t’ia pamu.ndësojnë qeverisjen VV-së dhe Al.bin Kurtit, na kanë halë në sy, sepse tek ne sh,ohim vullnetin e m,adh të qytetarëve për ndr,yshim. Mos harroni, janë po ata të nj.ëjtit që e rrëzuan Qeverinë Kurti në mes të pand,emisë, të njëjtët që form uan qeveri të jashtëligjshme e qeverisën jashtë.ligjshëm për gjashtë muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *