S’la gjë pa bërë në takim me Atdheu/ Melisa i kthehet keq Erlindit: U bëre xheloz ti, ai është më i bukur

admin 0

Ditën e djeshme në ‘Përputhen’ u transmetua takimi i Atdheut dhe Melisës.
Ndërkohë, takimi i tyre shkoi mjaft mirë, ku nuk mungoi afrimiteti mes dyshes, i cili u komentua shumë në studio.
Gjatë bisedës në studio, ndërhyri Erlindi, i cili tha se vajzat “shkrihen pas Atdheut” dhe se nuk duhet të fokusohen vetëm në pamjen e tij të jashtme, por duhet të përpiqen ta njohin më thellë.
“Je xheloz ti? Atdheu është i mirë, i bukur dhe më tërheq fizikisht”, i tha Melisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *