Sondazh: A duhet te kthehet Sali Berisha ne PD ? Voto PO ose JO

admin 0

Sondazh: A duhet te kthehet Sali Berisha ne PD ? Voto PO ose JO

Sondazh i bere online ne dditet ne vijim, shqiptaret do ta votojne dhe do shohim perfundimin se a eshte pergjigja pozitive apo negative.Shume njerez kane thene se ne keto zgjedhje po te kishte qene Saliu atehere do fitonte PD pa dyshi, por ne kete sondazh do shohim a deshironit apo jo? Per te votuar sondazhin sht yp rejkIamen e mp0shtme ose ne komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *