Sondazhi: Qeverisë në Kosovë i besojnë 92%, opozitës 2%! (Video)

admin 0

Sondazhi: Qeverisë në Kosovë i besojnë 92%, opozitës 2%! (Video)

Një intervistë e dobishme dhe e vlerësuar me gazetarin, opinionistin, analsitin, Enver Robelli!Gazetari Robelli i ftuar në Desku, në KTV te Agron Bajrami!Opinione interesate për të gjithë partitë politike në KosovëRoli i opozitës në Kosovë në kohë të Qeverisë stabile të udhëhequr nga Albin Kurti Robelli jep të dhëna nga intervistat dhe takimet me Hashim Thaçin
Ai sjell opinionin e tij për qeverinë Kurti Pastaj me interes është opinioni i Robellit për Donika Gërvallë dhe rolin e saj për afirmin e çështjes kombëtare në diaspor!
Më shumë informacione në këtë intervistë, ku edhe jep sondazhi për besimin ndaj qeverisë Kurti!Kështu, sipas sondazhit, qeveria Kurti gëzon një mbështetje prej 92% dhe opozita 2%!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *