Sot është një ndër politikanet më të njohura në Kosovë dhe Shqipëri, e gjeni dot se cila është?

admin 0

Ajo tashmë është shumë e njohur për të gjithë. Një foto e vjetër e u.d. të presidentit të qarkullon nëpër rrjetesociale. Një fotografi e Vjosa Osmanit në veshje kombëtare sa ishte në moshë të re ka marrë vëmendjen në Facebook. Osmani është kryetare e Kuvendit dhe për momentin po e ushtron detyrën e presidentit.

Ajo tashmë është shumë e njohur për të gjithë. Një foto e vjetër e u.d. të presidentit të qarkullon nëpër rrjetesociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *