Sot kam festë! Linda djalë pas 17 viteve martesë, kush më uron Zoti i dhëntë të mira!

admin 0

Sot kam festë! Linda djalë pas 17 viteve martesë, kush më uron Zoti i dhëntë të mira!

Sot pas 17 viteve martese Zoti me bekoi me nje engjull te vogel, me nje djale…
I falenderohemi shume Zotit qe na i dha dhuraten dhe qe na beri te perjetojme ndjenjen e te qenurit prind…
Uroj qe cdokush ta perjetoje kete ndjenje, sepse te qenurit prind eshte ndjenja me e bukur qe cdokush mund ta perjetoje…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *