Spiropali zihet keq me gazetarin/ Mos më fol mua si Basha se të do të ndërroj kanalin…,,

admin 0

Spiropali zihet keq me gazetarin/ Mos më fol mua si Basha se të do të ndërroj kanalin…,,

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parla.mentin, Elisa Spiropali është përfshirë në një debat me gazetarin Enton Abilekaj në studion e “Open Gaze.tari po kritikonte qeverinë ndërsa ministrja i kërkoi të mos përdorë gjuhën e Bashës, i cili kishte hallin e zgjedhjeve dhe karriges së tij.
Kur Abilekaj akuzoi për shpërdorim fondesh tërmeti, Spiropali i kërkoi moderatores Enis Vasili që të ndryshohet linja e diskursit, sepse ndryshe teleshikuesit do të ndërron kanalin.
Spropali: Mos përdor gjuhën e Lulzim Bashës që kishte hall 25 prillin, ti s’ke asnjë hall
Abilekaj: Halli im është… Spiropali: Ju nuk mund të quani vje dhje asgjë, edhe opozita e ka pranuar rezult.atin ata e kanë pranuar që do të jenë në parlament. Sot edhe Hollanda që është një nga vendet më skeptike na mbështeti dhe na dha dritën jeshile.

Abilekaj: Këta sjanë të qetë sepse e dinë çfarë kanë bërë, nuk e kanë besimin e njerëzve.Spiropali: Ne jemi mëse të qetë nuk kemi asgjë që na shqetëson. Abilekaj: Keni dhenë para tërmeti kot, u keni dhënë atyre që kanë pasur gërvishtje lekë sikur u është prishur shtëpia.
Spiropali: Unë nuk e kuptoj si flet kështu, duhet të ndryshojmë linjë sepse do mërziten shikuesit do ndërrojnë kanalin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *